روانشناسی

۸ نشانه خستگی‌ روحی

اگر بیشتر اوقات احساس خستگی و ضعف می کنید، ما اینجا هستیم تا به شما بگوییم که تنها نیستید.

صبح بخیر _ اگر بیشتر اوقات احساس خستگی و ضعف می کنید، ما اینجا هستیم تا به شما بگوییم که تنها نیستید. از هر ۵ نفر یک نفر در هر لحظه احساس خستگی می کند و متأسفانه خستگی در حال تبدیل شدن به یک امر عادی است. ریتم دنیای مدرن شامل کار مداوم، استرس، تنش و کمبود خواب و نبود ورزش کافی است. و همه اینها بر وضعیت روح تأثیر می گذارند.

 

موارد زیر نشان می دهند که خستگی تان جسمی نیست و این روح تان است که درگیر شده است:

 

۱.خستگی بعد از یک استراحت کامل شبانه

این واقعیت که صبح‌ها بیدار شدن و بلند شدن از رختخواب برای شما سخت است، حتی اگر ساعات مناسبی را بخوابید، می‌تواند اولین نشانه خستگی روحی باشد. شما از نظر جسمی بهبود یافته اید، اما بازیابی روح با خواب دشوار است. در نتیجه، خستگی مزمن ظاهر می شود و هر بار که نیاز به انجام کاری دارید، تمام روز را با خود درگیر هستید!

 

2. خیالبافی و فرار از واقعیت

اگر احساس می کنید می خواهید از واقعیت فرار کنید و رویای زندگی متفاوتی را در سر می پرورانید، روح شما نشانه هایی از فرسودگی به شما می دهد. احتمالا اغلب به گذشته فکر می کنید و از آینده می ترسید. نکته اصلی این است که شما لحظه حال را دوست ندارید و سعی می کنید به هر وسیله ممکن خود را از آن منحرف کنید. اما فرار می تواند آسیب به شما وارد کند زیرا هنوز باید به وظایف روزمره خود بازگردید و نارضایتی شما از زندگی به دلیل عدم تطابق واقعیت و رویاهای شما افزایش می یابد.

 

3. بی تفاوتی و بی آرزویی

 

با توجه به اینکه دائماً احساس خستگی می کنید، ممکن است عدم تمایل به انجام کارها را تجربه کنید، نسبت به همه چیزهایی که در اطرافتان اتفاق می افتد بی تفاوت باشید و حتی علاقه خود را نسبت به آنچه قبلاً دوست داشتید از دست بدهید. ممکن است نسبت به کاری که انجام می دهید هیچ حس خوبی نداشته باشید و نسبت به نتایج کارهای خود بی تفاوت شوید. این شرایط باعث ایجاد تنش اضافی می شود، زیرا شما هنوز باید وظایف خود را انجام دهید حتی اگر انرژی و آرزویی نداشته باشید.

 

4. تغییرات ناگهانی در احساسات

نارضایتی، خستگی و بی تفاوتی می تواند بر احساسات شما تأثیر بگذارد. هر چند وقت یکبار عصبانی می شوید، از چیزی کوچک دلخور می شوید، یا به طور غیرمنتظره و بدون دلیل شروع به گریه کردن یا خندیدن می کنید؟ اگر تغییرات خلقی مانند این موارد مرتبا اتفاق بیفتد، ممکن است از نشانه های خستگی روحی باشد. زندگی با این نوسانات احساسی سخت تر می شود. و شما را مجبور می کند که بیشتر از تلاش برای دستیابی به صلح و تفاهم با دیگران، به دنبال تعارض باشید.

 

5. تظاهر به خوب بودن

فکر نکنید که پنهان کردن درد و تظاهر به خوب بودن راه خوبی برای حل مشکل است. اگر این کار را انجام دهید، در مورد احساسات واقعی خود به خود و دیگران دروغ می گویید، در حالی که همه چیز درون شما در حال خراب شدن است. شما تمام تلاش خود را می کنید که لبخند بزنید و انرژی اضافی را صرف ایجاد توهم شادی کنید در حالی که روح تان گریه می کند. اروحما خسته است و قدرتی برای تظاهر به اینکه همه چیز خوب است را ندارد.

 

6. احساس تنهایی

اگر تمام خشم و توهین خود را متوجه افرادی کنید که شما را احاطه کرده اند، روابط شما می تواند متشنج شود. وقتی وانمود می کنید که احساس خوبی دارید، هیچ کس وضعیت واقعی چیزها را نمی داند. همه اینها باعث می شود شما احساس تنهایی کنید و با مشکل خود تنها بمانید. احتمالا کم کم فکر می کنید که هیچ کس شما را درک نمی کند، هیچ کس شما را نمی پذیرد و هیچ کس نمی تواند کمک تان کند. بنابراین سعی می کنید همه چیز را به تنهایی اداره کنید و روز به روز با وضعیت خود خسته تر می شوید.

 

7. تمایل به پنهان شدن از دیگران

اگر می خواهید از افرادی که شما را احاطه کرده اند پنهان شوید، این نشانه واضح یک روح خسته است. ممکن است بخواهید در گوشه ای بنشینید، از خود در برابر دیگران محافظت کنید یا حتی پنهان شوید. اما از آنجایی که نمی توانید خود را در خانه حبس کنید و از تعامل با مردم دست بردارید، به دلیل ارتباط ناخواسته تحت ستم قرار می گیرید. یادتان باشد هنوز هم باید به مکالمات روزمره خود ادامه دهید و با افراد دیگر نزدیک باشید، حتی اگر می خواهید تنها بمانید.

 

8. تفکر منفی

اگر به تمرکز بر تجربیات منفی و بد عادت کرده اید، ممکن است روح شما از فرسودگی رنج ببرد. شما خود را با انرژی مثبت شارژ نمی کنید. برعکس، در حالی که دائماً  انتظار دارید لحظات ناخوشایندی اتفاق بیفتد، انرژی مثبت تان را هدر می دهید. این روند روی روحیه شما تأثیر می گذارد و احساس ناراحتی در شما ایجاد می کند.

 

راه هایی برای تازه کردن روح

در مورد وضعیت سلامتی و وضعیت روحی خود با پزشک مشورت کنید.

از حضور در روابط سمی خودداری کنید. محیط اطراف ما روی ما تاثیر می گذارد. و اگر دوستان تان بر شما تأثیر بدی بگذارند، ممکن است به روح شما آسیب وارد کنند.

با یکی از عزیزان تماس بگیرید، به او بگویید چه چیزی شما را آزار می دهد. آنها می توانند به شما در حل مشکل کمک کنند.

شرایط را تغییر دهید، سفر کنید. تعطیلات می تواند خلق و خوی شما را بهبود بخشد.

سعی کنید روی خاطرات مثبت تمرکز کنید و به اتفاقات خوبی که برایتان رخ می دهد توجه کنید. گاهی اوقات فقط باید نگاه دقیق تری داشته باشید تا متوجه مهربانی و مثبت اندیشی شوید.

قدر آنچه را دارید بدانید. حتی چیزهای کوچک هم مهم هستند.

بیشتر بخوانید:

 

ترفندهایی برای افزایش جذابیت و جلب توجه دیگران

 

منبع
خبرنامه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا