سلامت

بهترین انواع چای برای مصرف روزمره

یک فنجان چای می‌تواند مملو از مواد مغذی باشد که فواید سلامتی مهمی به همراه دارد.

صبح بخیر _ بسیاری از انواع چای که در قفسه‌های سوپرمارکت‌ها پیدا می‌کنید انتخاب‌های سالمی هستند، اما کدام چایی برای مصرف روزمره بهترین انتخاب هستند؟

به نقل از ریل سیمپل، چای، چه چای سرد یا داغ، یک نوشیدنی فوق العاده برای مصرف روزمره است. به طور کلی، دو نوع اصلی چای وجود دارد: دمنوش‌های گیاهی و چای واقعی یا چای کاملیا. هر کدام از آنها دارای مشخصات منحصر به فرد و مزایای مختلفی برای سلامتی هستند.

دمنوش‌های گیاهی
دمنوش‌های گیاهی به هر نوع چایی گفته می‌شود که از میوه‌ها، غلات، گل‌ها، ادویه‌ها، ریشه گیاهان و گیاهان تهیه می‌شود. چای زنجبیل، چای دارچین، چای زردچوبه، چای رازیانه، چای ریشه شیرین بیان و چای بابونه از جمله دمنوش‌های گیاهی هستند.

چای کاملیا
چای کاملیا شامل نوشیدنی‌هایی است از گیاه کاملیا سیننسیس به دست می‌آیند. برگ‌های این درختچه به روش‌های خاصی برای تولید چای‌های سیاه، سبز، سفید و اولونگ و همچنین چای‌های قرمز و زرد، برداشت و پردازش می‌شوند.

چای سیاه
یکی از رایج‌ترین انواع چای، چای سیاه است. از بین تمام چای‌های کاملیا، چای سیاه روند اکسیده شدن طولانی‌تری دارد و برگ‌های چای به قطعات کوچک‌تری تقسیم می‌شوند. این فرآیند به چای سیاه عطر و طعم عمیق‌تر، شدیدتر و همچنین محتوای کافئین بالاتری می‌دهد. چای سیاه علاوه بر افزایش انرژی، سرشار از فواید سلامتی است. ترکیبات پلی فنولی موجود در چای سیاه به تنظیم فشار خون، سطح کلسترول و سلامت قلب کمک می‌کنند و همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی، روده، مغز و بهبود متابولیسمسم بدن می‌شوند.

چای زنجبیل و زردچوبه
چای گیاهی زنجبیل و زردچوبه بسیار محبوب است! کورکومین موجود در زردچوبه فواید ضد التهابی دارد، در حالی که جینجرول‌های موجود در زنجبیل باعث تسکین درد می‌شوند و به هضم غذا کمک می‌کنند. این چای بدون کافئین یک راه آرامش بخش برای مصرف در آغاز و پایان روز فوق‌العاده است.

چای سبز
یکی دیگر از چای کاملیا، چای سبز است که روند اکسیده شدن کوتاه‌تری دارد. چای سبز نسبت به چای سیاه کافئین کمتری دارد و حاوی ترکیبات زیست فعال از جمله کورستین، کامپفرول، کاتچین و اپی گالوکاتچین گالات است. این آنتی اکسیدان‌ها به تقویت سیستم ایمنی، قلب، روده و بهبود متابولیسمسم بدن کمک می‌کنند.

چای لیمو

هر نوع چای حاوی لیمو برای مصرف روزانه عالی است. لیمو حاوی ویتامین سی است که با التهابات مبارزه می‌کند و به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند. چای لیمو و هر چای حاوی مرکبات دیگری، خواص ضد افسردگی دارند.

چای سفید
چای سفید کوتاه‌ترین روند اکسید شدن را دارد و حتی از چای سبز نیز کافئین کمتری دارد. چای سفید ترکیباتی مشابه با چای سیاه و سبز و فواید مشابهی دارد. اسید آمینه موجود در چای سفید از عملکرد‌های شناختی مغز، سیستم ایمنی و سلامت قلب پشتیبانی می‌کند. این چای به بهبود زخم‌ها و سلامت پوست نیز کمک می‌کند.

چای ترش
این چای خوش رنگ، خوش مزه و بدون کافئین بسیار محبوب است. چای ترش غنی از مواد مغذی با فواید چشمگیر برای متابولیسم بدن است و قند خون را تنظیم می‌کند. این چای همچنین سرشار از روتین و کورستین است که برای درمان آلرژی و عملکرد بهتر سلول‌های بدن می‌شوند. تحقیقات مختلف ثابت کرده‌اند چای ترش با تنظیم فشار خون و سطح کلسترول از سلامت قلب حمایت می‌کند.

چای ارل گری

چای ارل گری یک چای اصیل بریتانیایی، با طعم ترنج است. ترنج یک مرکبات شبیه به لیمو است که فواید ضد نفخ دارد، با تولید آنزیم‌های مورد نیاز به سیستم گوارش کمک می‌کند و ماهیچه‌های دستگاه گوارش را آرام می‌کند تا گرفتگی، تولید گاز یا نفخ را کاهش دهد. این چای مخلوط محتوای کافئین مشابهی با چای سیاه دارد و مزایای عالی چای مرکبات و چای‌های سیاه را با هم ترکیب می‌کند.

چای نعنا
انواع مختلف چای نعنا به بهبود عملکرد‌های شناختی مانند بهبود حافظه، تمرکز و توجه کمک می‌کند. این دمنوش‌های بدون کافئین به‌عنوان دارو‌های ضد نفخ. سایر نگرانی‌های گوارشی استفاده می‌شوند و همچنین به تسکین سرفه و عفونت‌های سینوسی کمک می‌کند.

چای اولونگ
چای اولانگ از نظر اکسیده شدنه شدن، محتوای کافئین و طعم، جایی بین چای سبز و سیاه قرار می‌گیرد. با این حال، فواید سلامتی هر دو نوع چچایی را ا بهه ههمراهراه داردارد و با هر جرعه مقدار زیادی مواد مغذی گیاهی و سایر ترکیبات برای حمایت از عملکرد عملکرد قلب، مغز، متابولیسم بدنسم بدن، روده و سیستم ایمنی به ارمغان می‌آور

چای بابونه
چای بابونه برای آرامش بسیار مفید است و می‌توان این نوشیدنی را هر زمانی از روز میل کرد! این چای یک داروی ضد نفخ است و از سیستم عصبی، هضم غذا و آرامش پشتیبانی می‌کند. بابونه به تسکین علائم اضطراب کمک می‌کند و فواید ضد التهابی دارد و برای متابولیسم بدن و سیستم ایمنی مفید است.

بیشتر بخوانید:

۸ باور غلط درباره آبرسانی به بدن که تا به حال نمی دانستید

منبع
فرارو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا