ورزشویژه ها

ساخت بزرگترین استادیوم فوتبال جهان در مراکش(عکس)

مراکش از طرح‌های استادیومی رونمایی کرده که قرار است با گنجایش ۱۱۵ هزار نفر، بزرگ‌ترین استادیوم فوتبال در جهان باشد.

صبح بخیر _ مراکش از طرح‌های استادیومی رونمایی کرده که قرار است با گنجایش ۱۱۵ هزار نفر، بزرگ‌ترین استادیوم فوتبال در جهان باشد. این طرح نوعی محل اجتماعی با سقفی بزرگ و چادر مانند است که به‌طور چشمگیری با محیط جنگلی آن ادغام می‌شود.

مراکش از آغاز ساخت‌وسازها برای بزرگترین استادیوم فوتبال جهان با ظرفیت ۱۱۵ هزار نفر خبر داد که قرار است در طول جام جهانی ۲۰۳۰ مورد استفاده قرار گیرد.

مراکش از طرح‌های استادیومی رونمایی کرده که قرار است با گنجایش ۱۱۵ هزار نفر، بزرگ‌ترین استادیوم فوتبال در جهان باشد. این طرح نوعی محل اجتماعی با سقفی بزرگ و چادر مانند است که به‌طور چشمگیری با محیط جنگلی آن ادغام می‌شود.

یکی از ویژگی‌های برجسته طراحی این استادیوم به نام استادیوم بزرگ حسن دوم The Grand Stade Hassan II، همین سقف الهام‌گرفته از چادرهای سنتی مراکش است که از یک شبکه آلومینیومی منحصربه‌فرد ساخته خواهد شد.

این سازه با ۳۲ راه‌پله پشتیبانی می‌شود که به دروازه‌های منتهی به باغ‌های مرتفع واقع در ارتفاع ۲۸ متری از سطح زمین می‌رسد. باغ‌ها یک تجربه فضایی متمایز ارائه می‌دهند و یک محیط سبز در زیر سقف نیمه شفاف استادیوم ایجاد می‌کنند. طرح یادشده همچنین شامل باغ‌های گیاه‌شناسی در سطح زمین است که ارتباط استادیوم با طبیعت را بیشتر می‌کند.

محل‌های نشستن اصلی استادیوم با سه طبقه شیب‌دار در هر انتها مشخص شده است و هر یک ۲۹ هزار و ۵۰۰ تماشاگر را در خود جای می‌دهد. هدف این چیدمان ایجاد فضایی جذاب و پرانرژی است. استادیوم علاوه بر این مناطق پذیرش عمومی، شامل پنج سطح مهمان‌نوازی در امتداد هر طرف زمین برای ۱۲ هزار مهمان VVIP، VIP و یک محوطه سلطنتی است.

این ورزشگاه برای مطابقت با استانداردهای فیفا طراحی شده است که این امر آن را به مکانی بالقوه برای برگزاری فینال جام جهانی فوتبال ۲۰۳۰ تبدیل می‌کند که مراکش به همراه اسپانیا و پرتغال به عنوان میزبان مشترک برای آن انتخاب شده است. علاوه بر این، ورزشگاه یادشده به‌عنوان زمین خانگی برای دو باشگاه فوتبال محلی عمل خواهد کرد.

آماده‌سازی‌ها برای ساخت‌وساز این ورزشگاه در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار در ال‌منصوریه استان بنسلیمان واقع در ۳۸ کیلومتری شمال کازابلانکا، پس از تصویب بودجه عمومی در اکتبر ۲۰۲۳ در حال انجام است.

هدف چنین طراحی‌هایی برای استادیوم‌ها به‌ویژه برای رویدادهای مهم جهانی بهینه‌سازی تجربه و عملکرد تماشاگران است، چراکه اغلب به نقاط دیدنی نمادینی تبدیل می‌شوند که با بافت شهری یک منطقه ادغام و آن را بهبود می‌بخشند.

بیشتر بخوانید:

تغییر خاص در رابطه‌ی جورجینا رودریگس و کریستیانو رونالدو

منبع
ایمنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا