دانستنی ها

۸ موجود دریایی که شبیه موجودات فضایی هستند

زمین سیاره ای با تنوع و زیبایی شگفت انگیز است که در آن زندگی در اشکال و زیستگاه‌های مختلف وجود دارد.

صبح بخیر _ زمین سیاره ای با تنوع و زیبایی شگفت انگیز است که در آن زندگی در اشکال و زیستگاه‌های مختلف وجود دارد. با این حال، ما همه موجودات زنده را نمی شناسیم. برخی از آن‌ها آنقدر عجیب و غریب هستند که به نظر می‌رسد از دنیای دیگری پا به زمین گذاشته اند. این موجودات برای زنده ماندن و رشد در محیط هایی چون اعماق دریا، مناطق قطبی، یا جنگل های بارانی استوایی زندگی می‌کنند و ویژگی ها و رفتارهای منحصر به فردی دارند که آنها را از بقیه حیوانات متمایز می‌کند. در این مقاله، هشت نمونه از موجودات زمینی را معرفی می کنیم که بیشتر شبیه فرازمینی‌ها هستند. با ما همراه باشید.

موجودات عجیب دریایی که انگار فرازمینی هستند
با این حیوانات عجیب و غریب آشنا شوید:

خیار دریایی شفاف (Pink see-through Fantasia)

خیار دریایی شفاف از خانواده خیارهای دریایی است که در اعماق دریا تا عمق ۲۵۰۰ متری زندگی می‌کند. بدنی کاملا شفاف دارد و سیستم گوارشیش از بیرون قابل مشاهده است. این خیار دریایی بسته به آنچه بخورد، رنگش تغییر می‌کند. همچنین یک زائده درخشان روی سرش دارد که از آن برای جذب طعمه استفاده می‌کند. این موجود عجیب دریایی در سال ۲۰۰۷ در نزدیکی فیلیپین کشف شد.

فرشته های دریایی

بر خلاف تصور عموم که فکر می کنند فرشته های دریایی می توانند موجوداتی فرازمینی باشند، آن‌ها از گروه راب‌های دریایی هستند که دو بازوی شبیه بال دارند که از آن برای شنا در اقیانوس های آزاد استفاده می کنند. این حیوانات دریایی زیبا بدنی شفاف دارند که اندام های داخلی رنگارنگ از طریق پوستشان قابل مشاهده است. برخی از این گونه‌ها از بیولومینسانس یا نور برای جذب طعمه یا جفت استفاده می‌کنند. فرشته های دریایی در سراسر جهان و در آب های سرد و معتدل یافت می شوند و عمدتا از پروانه های دریایی، نوع دیگری از حلزون‌های دریایی، تغذیه می کنند.

قورباغه ماهی

قورباغه ماهی ها گروهی از ماهی گیرها هستند که تمایل زیادی به زندگی در صخره‌های مرجانی دارند. آن‌ها دهانی بزرگ و پوستی خاردار دارند. همچنین قورباغه ماهی ها می‌توانند همراه با محیط رنگ و بافت بدنشان را تغییر دهند. حتی برخی از آن ها جلبک یا هیدروزوآ را روی بدن‌شان پرورش می‌دهند. این نوع ماهی‌ها زائده ای شبیه چوب ماهیگیری روی سرشان دارند که در انتهای آن یک طعمه گوشتی قرار دارد و از آن برای جذب طعمه استفاده می‌کنند. قورباغه ماهی به لطف شکم قابل انبساطش می تواند طعمه‌های بزرگی ببلعد. این ماهی ها در اقیانوس های مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری یافت می‌شوند.

لاله دریایی

لاله دریایی نام رایج تعدادی از گونه‌های آسیدین بی‌صدا یا شاخه طنابداران است که در آب‌های ساحلی تا عمق ۸۰ متری زندگی می‌کنند. آن‌ها بدنی پیازی دارند که به یک ساقه بلند شبیه گل وصل است. لاله دریایی رنگ‌های مختلفی مانند سفید، صورتی، زرد، نارنجی و بنفش دارد. آن‌ها جزء مهره داران به حساب می‌آیند.

کوسه چین دار

شاید به تصویر نگاه کنید و فکر کنید که واقعا این حیوان یک فرازمینی است اما در واقع این حیوان دریایی نیز نوعی کوسه به نام کوسه چین دار است که در اعماق دریا زندگی می‌کند و بدنی دراز، شبیه مارماهی با شش جفت آبشش روی گلویش دارد. این نوع کوسه دارای دهانی بزرگ با ۳۰۰ دندان سوزنی مانند است که در ۲۵ ردیف چیده شده اند. این حیوان خطرناک می تواند آرواره هایش را گسترش دهد تا طعمه را به طور کامل ببلعد. همچنین دارای ستون فقرات انعطاف پذیر است که به بدنش اجازه خم شدن و پرش می ‌دهد. این حیوان دریایی بزرگ از کوسه های کوچک تر و ماهی های استخوانی تغذیه می کند و در اقیانوس اطلس، آرام و هند در عمق ۶۰۰ تا ۱۲۰۰ متری یافت می شود.

ماروس ارتوکانا

حیوان دریایی بعدی که فرازمینی به نظر می‌رسد ماروس ارتوکانا نام دارد. گونه‌ای سیفونوفور پلاژیک که به داشتن ساختار بدنی فوق العاده پیچیده معروف است. این حیوان دریایی در قطب شمال و سایر آب های سرد و عمیق، در اعماق ۲۰۰ تا ۸۰۰ متر یافت می‌شود.

لکه ماهی

لکه ماهی، بادکنک ماهی یا ماهی بد خلق دریا نوعی ماهی است که در آب های استرالیا، نیوزلند و تاسمانی در عمق ۶۰۰ تا ۱۲۰۰ متری زندگی می‌کند. بدن گوشتی و ژلاتینی دارد که چگالی آن کمی کمتر از آب است و به آن اجازه می‌دهد بدون شنا در دریا شناور شود. سر بزرگ، دهان و بینی آویزان دارد. از سخت پوستان و سایر زنده جان‌هایی که سر راهش قرار بگیرند، تغذیه می کند. فلس ندارد اما پوست ضخیم و شفافی دارد. به دلیل تغییر فشار، تنها زمانی که به سطح بیاید به جز یک لکه چیز دیگری از او قابل مشاهده نیست. در زیر آب اما بیشتر شبیه یک ماهی معمولی است.

گرزه ماهی

گرزه ماهی ترسناک ترین هیولای دریایی، در اعماق دریا زندگی می کند و بدنی دراز و باریک، با دندان‌های بزرگ و نیش مانند و فک پایینی لولایی دارد. این نوع ماهی با اندام بیولومنسانس، روی سرش یک رشته بلند دارد که از آن برای فریب دادن طعمه در تاریکی استفاده می کند. همچنین در کناره‌های بدن و شکمش دارای فتوفورهایی است که به استتار یا برقراری ارتباطش با محیط کمک می‌کنند. این ماهی که بیشتر شبیه موجودات فرازمینی است، از میگو، ماهی های کوچک و دیگر موجودات اعماق دریا تغذیه می‌کند. گرزه ماهی می تواند با انقباض نکتوفرهای خود به عقب، به پهلو یا به جلو شنا کند. این ماهی در اقیانوس اطلس، اقیانوس آرام و هند و در عمق ۲۰۰ تا ۱۰۰۰ متری یافت می شود.

 

بیشتر بخوانید:

خطرناکترین گیاهان رو بشناسید (فیلم)

منبع
خبرنامه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا