روانشناسی

۵ تا چیز که باید از کل دنیا مخفی نگه دارید

در فرهنگ به اشتراک گذاری بیش از حد امروزی، جایی که جزئیات شخصی و صمیمی به صورت عمومی برای جهانیان نمایش داده می شود و تنها با یک کلیک قضاوت می کنند،

صبح بخیر _ در فرهنگ به اشتراک گذاری بیش از حد امروزی، جایی که جزئیات شخصی و صمیمی به صورت عمومی برای جهانیان نمایش داده می شود و تنها با یک کلیک قضاوت می کنند، پنهان نگه داشتن برخی از بخش های زندگی شما بسیار مهم شده است. چه در شبکه های اجتماعی و چه در زندگی واقعی، اشتراک گذاری بیش از حد می تواند بسیار خطرناک باشد و ممکن است شما را در موقعیتی آسیب پذیر قرار دهد.

در حالی که دریافت لایک و نظرات مخاطبین و دوستان می تواند رضایت باورنکردنی و دوپامین را برای شما به ارمغان بیاورد، مهم است که بدانید برخی چیزها فقط برای شما هستند و نه برای اطلاع دنیا! با در نظر گرفتن این موضوع، امروز قصد داریم این موضوع مهم را عمیقاً بررسی کنیم و در مورد ۵ چیز که باید از دنیا پنهان نگه دارید و همچنین عواقب شدید افشای آنها صحبت کنیم.

۱. مسائل مربوط به روابط صمیمی

فاش کردن مسائل و درگیری هایی که در رابطه و ارتباطات صمیمی خود با آن روبرو هستید باید همیشه از دنیا پنهان بماند. مقاومت در برابر میل به گفتگو و عدم به اشتراک گذاشتن جزئیات در مورد مشکلاتی که در رابطه عاشقانه خود از سر می گذرانید می تواند دشوار باشد، اما مهم است که درک کنید که به اشتراک گذاشتن جزئیات به طور بالقوه می تواند باعث مشکلات بیشتر شود و ممکن است عواقب قابل توجهی داشته باشد. وقتی در مورد مشکلات رابطه خود به طور عمومی یا با دوستان صحبت می کنید، ممکن است شایعات و سوء تفاهم هایی ایجاد شود که بر حریم خصوصی روابط صمیمی شما تأثیر می گذارد.

۲. ترس ها و ناامنی ها

ترس ها و ناامنی ها باید همیشه از دنیا، حتی دوستان و اقوام شما پنهان بماند. به اشتراک گذاشتن ناامنی های شخصی شما را آسیب پذیر می کند و در بدترین حالت ممکن است حتی علیه شما مورد استفاده قرار گیرد. اگرچه طبیعی است که این احساسات را داشته باشید و بخواهید آنها را با نزدیکان خود به اشتراک بگذارید و به دنبال حمایت و اطمینان باشید، افشای آنها برای افراد اشتباه می تواند فوق العاده مضر و خرابکارانه باشد. ممکن است شخص به راحتی از این اطلاعات برای دستکاری یا سوء استفاده از شما استفاده کند.

۳. حسرت های گذشته

بحث در مورد پشیمانی‌ها و کینه‌های گذشته‌تان می‌تواند شما را به‌عنوان فردی بسیار منفی و تلخ به تصویر بکشد. در حالی که داشتن درگیری ها و مشکلات گذشته طبیعی است، اما صحبت کردن در مورد آنها به طور علنی، با افراد جدید یا حتی نزدیکانتان به طور مداوم می تواند بر نحوه درک و رفتار آنها نسبت به شما تأثیر بگذارد. صحبت کردن در مورد موضوعات منفی و کینه ها می‌تواند باعث آزار و ناامیدی افرادی شود که با آن‌ها صحبت می‌کنید و منجر به تیرگی روابط شود.

۴. دیدگاه های سیاسی و مذهبی

افراد دیدگاه های متفاوتی در مورد موضوعاتی مانند دین و سیاست دارند. از آنجایی که این موضوعات عموماً حساس تلقی می شوند، همیشه ترجیح داده می شود که آنها را پنهان نگه دارید. درگیر شدن در بحث های شدید در مورد عقاید مذهبی شخصی و عقاید سیاسی شما می تواند به سرعت به بحث های داغ تبدیل شود و در نهایت افراد را بر اساس دیدگاه های متفاوت تقسیم کند و حتی ممکن است منجر به تیرگی روابط شود.

۵. جزئیات مالی

صحبت کردن در مورد وضعیت مالی شما، چه چیزی باشد که در حال حاضر به دست می آورید، چه بدهی های شما، خریدهای عمده یا حتی سرمایه گذاری های شما، می تواند به طرز چشمگیری بر نحوه تلقی دیگران از شما تأثیر بگذارد. این گفتگوها می‌تواند موقعیت‌های متنوعی مانند سوق دادن شما به قضاوت، مواجهه با مقایسه‌های ناخواسته و رنجش نسبت به شما را ایجاد کند.

بیشتر بخوانید:

وقت و انرژی خود را برای افرادی با این ۶ خصوصیت هدر ندهید

منبع
خبرنامه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا