روانشناسی

۱۰عملی که آدم‌های موفق هرگز در انتهای روز انجام نمی‌دهند

بین موفق بودن و کژدار و مریز گذراندن زندگی تفاوت وجود دارد. یکی از نکات کلیدی این تفاوت در کارهایی است که در پایان روز انجام می‌دهید.

صبح بخیر _ بین موفق بودن و کژدار و مریز گذراندن زندگی تفاوت وجود دارد. یکی از نکات کلیدی این تفاوت در کارهایی است که در پایان روز انجام می‌دهید.

 ممکن است که این عادت‌ها بسیار خرد و اتمی باشند اما می‌توانند تفاوت بزرگی ایجاد کنند.

۱.پشت گوش نمی‌اندازند

پشت گوش انداختن قطعا دشمن مولد بودن است و آدم‌های موفق این را خوب می‌دانند. آن‌ها می‌دانند که این عادت آن‌ها را از ریل موفقیت خارج می‌کند. حتما برای شما هم پیش آمده که وقتی روز کاری تمام می‌شود، ته‌مانده کار انجام نشده را به فردا موکول می‌کنید: «ولش کن، فردا بقیه‌اش را تمام می‌کنم!» اما آدم‌های موفق به این ورد اعتقادی ندارند. آن‌ها می‌دانند که به تأخیر انداختن کارها آن‌ها را روی هم تلمبار می‌کند و باعث استرس غیرضروری و اضطراب می‌شود. آن‌ها فهرست کارهایی که باید در آن روز انجام می‌دادند را مرور می‌کنند و اطمینان حاصل می‌کنند که کار آن روز را در همان روز انجام داده باشند. هیچ تأخیری نباید انجام شود. برای آن که بر اهمال‌کاری غلبه کنیم، باید کاری که باید همین حالا انجام شود را همین حالا انجام دهیم.

۲.از خود-مراقبتی غفلت نمی‌کنند

ارزشمندترین دارایی شما خودتان هستید. ممکن است فکر کنید که بی‌وقفه کار کردن کلید موفقیت است. اما دیر خوابیدن، قربانی کردن خواب برای کار و پروژه، گذشتن از غذا و آرامش ذهنی، قبل از آنکه متوجه شوید آنقدر ناتوان‌تان می‌کنند که دیگر نمی‌توانید حتی به موفقیت فکر کنید. پس اول از همه باید از خودتان مراقبت کنید.

موفقیت صرفا سخت‌ کار کردن نیست، بلکه هوشمندانه کار کردن است. از فنجان خالی چیزی بیرون نمی‌ریزد. فنجان‌تان را خالی نکنید. غذای سالم بخورید، به قدر کافی بخوابید، کتاب‌های خوب بخوانید، فیلم‌های خوب تماشا کنید، وقت باکیفیت با عزیزان‌تان سپری کنید و مدیتیشن را فراموش نکنید.

۳.عزیزان‌شان را نادیده نمی‌گیرند

در کش و قوس‌ موفق شدن خیلی راحت می‌توانیم عزیزان‌مان را فراموش کنیم. اما آیا می‌دانستید ارتباط قوی با عزیزان حقیقتا به موفق‌تر شدن‌مان کمک می‌کند؟ برطبق مطالعه‌ای که هاروارد انجام داده است، کسانی که روابط سالمی با خانواده و دوستان‌شان دارند، نه تنها خوشحال‌تر هستند بلکه طولانی‌تر زندگی می‌کنند و موفق‌تر هم می‌شوند. خانواده و دوستان حس مراقبت و شادی را برایمان به ارمغان می‌آورند. همه این‌ها به آرامش ذهنی‌مان کمک می‌کند، پس کمک‌مان می‌کند ذهن‌مان را برای موفق شدن آزاد کنیم.

۴.محل کار را آلوده شلوغ رها نمی‌کنند

محیط کار تمیز و مرتب به ذهن مرتب مرتبط است. آدم‌ها موفق ارزش سازماندهی و نظم را می‌دانند. آن‌ها می‌دانند که محیط کار منظم و مرتب نه تنها باعث می‌شود مولدتر باشند بلکه به کاهش استرس و صرفه‌جویی در زمان منجر می‌شود. در پایان کار میزتان را تمیز کنید. فردا با حس بهتری کارتان را شروع می‌کنید. این امر فقط به تمیزی فیزیکی مربوط نیست، بلکه به ذهن پاک هم مرتبط است.

۵.از بازاندیشی نمی‌گذرند

در پایان روز چند دقیقه‌ای به روزی که سپری شد فکر می‌کنند. چه موفقیت‌هایی کسب کردند، چه شکست‌هایی خوردند و چه چیزهایی آموختند. می‌توانید همه را یادداشت و ارزیابی کنید. تمرین بازاندیشی به صورت روزمره، بینش ما را تقویت می‌کند و باعث می‌شود تصمیمات بهتری بگیریم.

۶.قدردانی را فراموش نمی‌کنند

در جستجوی موفقیت آنقدر ممکن است به جلو نگاه کنیم که داشته‌هایمان را راحت فراموش کنیم. اما موفق‌ها هرگز از داشته‌هایشان به سادگی عبور نمی‌کنند و قدردان هستند. آن‌ها موفقیت‌ها، لحظات خوب، و درس‌هایی که گرفته‌اند را مرور می‌کنند و قدردان همه این لحظات هستند.

۷.از خواب نمی‌زنند

ممکن است فکر کنید شب‌زنده‌داری کلید موفقیت است. اما خوب نقش مهمی در سلامتی ذهنی و روانی ما ایفا می‌کند. محرومیت از خواب می‌تواند میزان بهره‌وری ما را کاهش بدهد و روی تصمیم‌گیری ما اثر منفی بگذارد. خواب امری تجملاتی نیست. خواب روش بدن برای شارژ مجدد و آماده شدن برای روز بعد است.

۸.شکست‌هایشان را خار نمی‌شمارند

ممکن است فکر کنید آدم‌های موفق می‌خواهند شکست‌هایشان را فراموش کنند. اما در حقیقت عکس این درست است. آن‌ها در پایان روز به شکست‌ها و ناکامی‌هایشان فکر می‌کنند. آن‌ها را تحلیل و از آن‌ها یاد می‌گیرند.

۹.اهداف‌شان را فراموش نمی‌کنند

آدم‌های موفق مدام اهدافشان را مرور می‌کنند. پیشرفت اهداف را ارزیابی می‌کنند و اگر لازم است استراتژی‌هایشان را تغییر می‌دهند. آن‌ها متوجه هستند که باید متمرکز و متعهد به اهداف‌شان باشند.

۱۰.برنامه‌ریزی برای فردا را فراموش نمی‌کنند

برنامه‌ریزی کلید برنامه روزانه موفق است. باید هر روز را با یک برنامه مشخص شروع کرد. باید الویت‌ها را تعیین کرد و به این ترتیب مسیر حرکت هر روزه مشخص است.

بیشتر بخوانید:

۳ حقیقت دردناک ِ زندگی که خیلی زود فراموش می کنیم

منبع
راهنماتو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا