۷ نشانه که می گوید شما و شریک زندگی تان هرگز عاشق یکدیگر نبوده اید
در لحظات اولیه جدایی از شریک عاطفی خود، ممکن است این فکر از ذهنتان بگذرد که شاید واقعاً هرگز احساسات عمیقی به یکدیگر نداشته اید.
صبح بخیر _ در لحظات اولیه جدایی از شریک عاطفی خود، ممکن است این فکر از ذهنتان بگذرد که شاید واقعاً هرگز احساسات عمیقی به یکدیگر نداشته اید.
با این حال، بر اساس اصول روانشناسی، نشانه هایی واقعی وجود دارند که می توانند نشان دهند آیا چیزی که تجربه کرده اید فقط یک شیفتگی زودگذر بوده یا چیزی مهم تر و واقعی تر.
در این مقاله، علائم ظریفی را بررسی خواهیم کرد که ممکن است نشان دهد شما بیشتر علاقهمند به ایده عاشق بودن هستید تا اینکه واقعاً عاشق یکدیگر باشید.
۱) با یکدیگر پیوند عاطفی ندارید
این امکان وجود دارد که شما و شریک عاطفیتان زمان زیادی را با یکدیگر سپری کرده باشید، اما هرگز ارتباط عاطفی عمیقی را احساس نکردید.
شاید مکالمات شما تا حد زیادی سطحی هستند و به جای پرداختن به تجربه های شخصی یا رویاهای مشترکتان، روی موضوعات سطحی مانند فیلم یا آب و هوا متمرکز شده اند.
آسیبپذیری متقابل، یک عنصر حیاتی در ایجاد روابط عمیق و عاشقانه است.
اگر احساس می کنید که شما و شریک زندگیتان به اندازه کافی تجربیات عمیق و معنادار را با هم به اشتراک نمی گذارید، ممکن است آنچه که تجربه کرده اید عشق نباشد، بلکه یک وابستگی سطحی باشد.
۲) برقراری رابطه بر اساس راحتی خود
آیا به این دلیل که واقعاً میخواهید در کنار یکدیگر باشید با هم وقت میگذرانید یا این کار بیشتر به خاطر تناسب برنامههایتان بوده است؟
اگر رابطه شما تا حد زیادی بر اساس راحتی بوده، ممکن است نشانه این باشد که واقعاً عاشق نبوده اید.
در علم روانشناسی، مفهومی به نام «اصل مجاورت» وجود دارد. طبق این اصل، ما تمایل داریم با کسانی که از نظر فیزیکی به ما نزدیک هستند یا اغلب با آنها تعامل داریم، ارتباط برقرار کنیم.
اما فقط به این دلیل که فردی در نزدیکی ما است، به این معنی نیست که واقعاً او را دوست داریم.
اگر به خاطر آسانی برقراری رابطه مثل نزدیکی محل زندگی یا کار در یک مکان با یکدیگر ارتباط برقرار کردید، نه به این دلیل که عمیقاً می خواهید با طرف مقابل در رابطه باشید، می تواند نشانه ای از این باشد که هرگز واقعاً یکدیگر را دوست نداشته اید.
عشق واقعی اغلب شامل این است که برای کسی برنامه هایتان را تغییر دهید، به خاطر گذراندن وقت با او فداکاری کنید و نیازهای طرف مقابل را بر نیازهای خود ترجیح دهید.
۳) مبهم به نظر رسیدن آینده
عشق واقعی با احساس اطمینان نسبت به آینده همراه است.
وقتی عمیقاً عاشق هستید، معمولاً می توانید آینده ای را با شریک عاطفی خود تصور کنید، حتی اگر جزئیات مبهم باقی بمانند.
اما اگر برای تصور آینده ای مشترک مشکل داشتید یا بحث در مورد آینده همیشه منجر به ناراحتی یا مشاجره می شد، می تواند نشانه ای از این باشد که هرگز واقعاً یکدیگر را دوست نداشته اید.
زندگی غیر قابل پیشبینی است و هیچ کس نمی تواند هر پیچ و خم و مشکلی را در مسیر زندگی پیشبینی کند.
با این حال، بی میلی به تعهد به برنامه های آینده یا ناتوانی در تصور لحظه ای فراتر از لحظه حال می تواند نشاندهنده فقدان وابستگی عاطفی عمیق باشد.
عشق فقط به معنای لذت بردن از لحظه حال نیست، بلکه به این معناست که می خواهید آینده ای مشترک در کنار یکدیگر بسازید.
۴) لحظات خوب بیشتر از لحظات بد است
برخلاف آنچه که اکثر افراد فکر می کنند، رابطه ای پر از شادی مداوم و اوقات خوش همیشه نشانه عشق واقعی نیست.
عشق واقعی فقط به اوقات خوش محدود نمی شود؛ بلکه به معنای کنار هم ماندن در شرایط سخت هم هست.
رابطه ای که بیشتر مملو از اوقات خوشی بوده و به ندرت درگیری یا چالشی در آن وجود داشته، ممکن است نشان دهد که شما در حالت شیفتگی به جای عشق واقعی بوده اید.
رویارویی با درگیری ها و غلبه بر سختی ها با یکدیگر می تواند پیوند شما و شریک عاطفیتان را تقویت کند. در این ناملایمات است که احساسات واقعی خودشان را نشان می دهند.
۵) بیشتر عاشق پتانسیل های رابطه خود هستید
گاهی اوقات، ما عاشق این ایده می شویم که یک شخص چه کسی می تواند باشد، نه اینکه واقعاً چه کسی است.
افراد دیگر پروژه ای نیستند که بر اساس خواسته های ما برنامهریزی شوند. عشق واقعی یعنی اینکه کسی را همان طور که هست و با وجود عیوب او بپذیرید.
اگر همیشه امیدوار بودید که شریک زندگیتان تغییر کند (عادتهای او، ویژگیهای شخصیتی، اهداف زندگی اش و…) و معتقد بودید که همه چیز عالی میشود، احتمالاً عاشق پتانسیلی بودهاید که ممکن است هرگز محقق نشود.
۶) نمی توانید خودتان باشید
در رابطه ای که بر پایه عشق واقعی بنا شده، باید به اندازه کافی احساس راحتی کنید که خود واقعیتان باشید.
طرف مقابل باید شما را به خاطر آنچه که هستید دوست داشته باشد، نه برای آن چیزی که می خواهد باشید.
اما اگر متوجه شدید که مدام رفتار خود را اصلاح میکنید، احساسات واقعی خود را پنهان کرده یا بخشهایی از شخصیت خود را سرکوب میکنید تا آرامش را حفظ کنید یا برای شریک زندگیتان جذابتر باشید، می توانید به وجود عشق واقعی در رابطهتان شک کنید.
این کاملاً طبیعی است که بخواهیم شریک زندگی خود را تحت تأثیر قرار دهیم، مخصوصاً در شروع یک رابطه. اما با پیشرفت رابطه، شما باید احساس امنیت کنید و شخصیت واقعی خود را نشان دهید.
۷) شادی شما به شریک عاطفیتان بستگی دارد
همه ما اصطلاح «نیمه گمشده» را شنیده ایم.
در حالی که این اصطلاح عاشقانه به نظر می آید، در واقعیت، وابستگی به شخص دیگری برای خوشحال کردنتان می تواند نشانه این باشد که شما هرگز واقعاً عاشق نبودید.
در یک رابطه سالم، شادی از درونتان سرچشمه می گیرد و توسط شریک زندگی شما تکمیل می شود، اما وابسته به او نیست.
عشق واقعی به هر فرد این امکان را می دهد که فردیت خود را حفظ کند و به طور مستقل شادی را بیابد. در یک رابطه سالم، دو فرد کامل کنار هم می آیند، نه دو نیمه که سعی می کنند یکدیگر را کامل کنند.
بیشتر بخوانید: