دانستنی ها

باهوش ترین کشورهای جهان

 بهره هوشی یا همان IQ که اغلب به آن اشاره می کنیم، معیاری از توانایی های شناختی انسان در رابطه با گروه سنی فرد ارائه می دهد.

صبح بخیر _  بهره هوشی یا همان IQ که اغلب به آن اشاره می کنیم، معیاری از توانایی های شناختی انسان در رابطه با گروه سنی فرد ارائه می دهد. در حالی که ضریب هوشی به هیچ وجه ارزیابی جامعی از توانایی یا پتانسیل ذهنی فرد نیست، اما نگاه اجمالی جذابی به قابلیت های فکری در سطح ملی ارائه می دهد. برای سنجش هوش کشورها، کارشناسان اغلب از میانگین نمرات IQ ملی استفاده می کنند. مهم است که توجه داشته باشید، این نمرات ثابت نیستند، اما تحت تأثیر فاکتورهای مختلفی از سیستم های آموزشی، عوامل اجتماعی-اقتصادی، و حتی ملاحظات تغذیه ای قرار دارند.

از مجموعه‌ای غنی از داده‌های عمومی که میانگین ضریب هوشی ملی را شرح می‌دهد، سفری روشنگرانه را در سرتاسر جهان آغاز می‌کنیم و مناطقی را که در نمودارها پیشرو هستند را بررسی می‌کنیم.

یافته های کلیدی از داده های ما عبارتند از:

کشورهای آسیای شرقی در براکت ضریب هوشی بالا تسلط دارند و ژاپن پیشتاز این گروه است که میانگین ضریب هوشی قابل توجه ۱۰۶.۴۸ را نشان می دهد. پس از آنها تایوان و سنگاپور با میانگین بهره هوشی به ترتیب ۱۰۶.۴۷ و ۱۰۵.۸۹ قرار دارند.

کشورهای اروپایی، به‌ویژه کشورهای شمال مانند فنلاند و آلمان، ضریب هوشی بالایی را نشان می‌دهند که بازتاب ارتباط بین IQ و کیفیت بالای آموزش و زیرساخت‌های بهداشتی رایج در این مناطق است. ایالات متحده به خوبی جایگاه خود را در یک سوم اول فهرست پیدا کرده است و میانگین امتیاز IQ آن ۹۷.۴۳ است. با توجه به جمعیت شناسی متنوع و جمعیت زیاد، این رقم امیدوارکننده ای است.

در حالی که داده های ثابت برای همه کشورهای آفریقایی پراکنده است، کشورهای آفریقای شمالی و کشورهای جنوب آن میانگین نمرات IQ کمتری را نشان می دهند. به عنوان مثال، غنا میانگین IQ 58.16 را نشان می دهد. این نمرات نسبتا پایین را می توان به عوامل متعددی مانند عدم دسترسی به آموزش با کیفیت و تغذیه نامناسب در طول سال های بحرانی رشد نسبت داد.

در حالی که نمرات ضریب هوشی بالا ممکن است حاکی از یک سیستم آموزشی با عملکرد بالا یا یک اقتصاد مرفه باشد، نباید آنها را به عنوان مدرک قطعی برتری فکری تلقی کرد. با این درک، بیایید در فهرست باهوش ترین کشورهای جهان سفر کنیم تا به آنچه که این ارقام به طور بالقوه می توانند فاش کنند، کاوش کنیم.

فهرست باهوش ترین کشورهای جهان

ژاپن با میانگین IQ 106.48 پیشتاز است. پس از ژاپن، تایوان با میانگین IQ 106.47 قرار دارد. سنگاپور با میانگین ضریب هوشی ۱۰۵.۸۹ ثبت نام می کند و هنگ کنگ با ۱۰۵.۳۷ در رتبه چهارم قرار دارد. میانگین ضریب هوشی چین ۱۰۴.۱ است که آن را در رتبه پنجم قرار می دهد. میانگین امتیاز ضریب هوشی کره جنوبی ۱۰۲.۳۵ است که در رتبه ششم جهان قرار دارد. پس از کره جنوبی، بلاروس قرار دارد که میانگین IQ آن ۱۰۱.۶ است. فنلاند با میانگین IQ 101.2 در رتبه هشتم قرار دارد و هلند و آلمان هر دو دارای میانگین IQ 100.74 هستند که فهرست ده کشور برتر را تکمیل می کنند.

باهوش ترین کشورهای جهان را در زیر می بینید:

ژاپن – ۱۰۶.۴۸
تایوان – ۱۰۶.۴۷
سنگاپور – ۱۰۵.۸۹
هنگ کنگ – ۱۰۵.۳۷
چین – ۱۰۴.۱
کره جنوبی – ۱۰۲.۳۵
بلاروس – ۱۰۱.۶
فنلاند – ۱۰۱.۲
هلند – ۱۰۰.۷۴
آلمان – ۱۰۰.۷۴
رتبه ایران در فهرست باهوش ترین مردم جهان
باهوش ترین کشورهای جهان- رتبه ایران

و ما رتبه ایران در فهرست باهوش ترین مردم جهان چند است؟ مطابق با این مطالعه جدید رتبه ایران در فهرست باهوش ترین کشورهای جهان ۱۱۹ است. همچنین میانگین آی کیوی مردم ایران ۸۰.۰۱ است.

بیشتر بخوانید:

تاثیر قرنطیه کرونا بر دختران بیشتر بود یا پسران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا